Πίσω από τα παρασκήνια της Microscare

Η Μicroscare είναι μία ελληνικη εταιρία αφιερωμένη αποκλειστικά στη διάγνωση, η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει τα φαρμακεία να γίνουν κατά βάση κέντρο εξυπηρέτησης του πολίτη, μέσω μίας πλήρους σειράς ασφαλών και πιστοποιημένων αυτοδιαγνωστικών εξετάσεων.
Ο επαγγελματισμός μας πηγάζει από την παγιωμένη εμπειρία προμήθειας περισσοτέρων από πεντακοσίων φαρμακείων σε όλη την Ελλάδα.

Χάρη στη στενή συνεργασία που αναπτύχθηκε με τους επαγγελματίες υγείας, και την προσεκτική παρακολούθηση του φαρμακευτικού κόσμου αντιληφθήκαμε την ανάγκη για καινοτομία στον τομέα αυτό, ακολουθώντας την αλλαγή που συντελέσθηκε κατά την περίοδο της πανδημίας.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα,η έκτακτη ανάγκη υγείας του Covid-19 φαίνεται να έχει αναβιώσει την ιδέα του “φαρμακείου υπηρεσιών” καθιστώντας το ως τον πρώτο σταθμό ιατρικής περίθαλψης.

Η αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να υποστηρίξουμε τα φαρμακεία σε αυτή τη νέα “εποχή “ διανέμοντας μία σειρά εξετάσεων για αυτοδιάγνωση που απευθύνεται σε ‘όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Με τον τρόπο αυτό ο φαρμακοποιός θα μετατραπεί από απλό “διανομέα φαρμάκων” σε πραγματικό σύμβουλο υγείας,ικανό να παρέχει συμβουλές και να προσφέρει υπηρεσίες πρωτοβάθμιου ελέγχου στους πελάτες του.

Όλο και περισσότεροι φαρμακοποιοί από όλες τις γωνιές της Ελλάδος δείχνουν την εκτίμησή τους στο έργο μας.

Χαμηλό οικονομικό κόστος για την πρόσβαση σε διάφορα τέστ

Υποστήριξη του φαρμακοποιού με υψηλό επίπεδο βασικών επιστημονικών γνώσεων.

Υψηλή αξιοπιστια & ταχύτητα απόκρισης

Σεβαστό απόρρητο

Asian elderly women have a medical examination from a specialist doctor
0
Χρόνια Εμπειρία
Young serious female lab worker in whitecoat and protective gloves loooking at flask with blue liquid while studying new substance

Όραμα

Το δικαίωμα προστασίας της υγείας αποτελεί θεμελιώδες αξία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

 Όραμά μας είναι να συμβάλουμε στη διεύρυνση της ποιότητας και αμεσότητας των υπηρεσιών του φαρμακείου, βασιζόμενοι σε τρεις πυλώνες:

ΠΡΟΛΗΨΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

Αυτοδιαγνωστικά Τεστ

Αυτοδιαγνωστικές εξετάσεις (τεστ) είναι υπηρεσίες πρωτογενούς ελέγχου που μπορούν να εκτελεσθούν στο σπίτι ή σε φαρμακεία, και προσφέρουν μια σειρά από πολύτιμα οφέλη τόσο στον  επιστήμονα υγείας όσο και στον τελικό χρήστη.

  • Δεν θα χρειάζεται πλέον να περιμένουν ημέρες ή ακόμα και εβδομάδες για το αποτέλεσμα, αλλά μέσα σε 10 έως 15 λεπτά θα γνωρίζουν  το αποτέλεσμα.
  • Δυνατότητα ελέγχου των επιπέδων μιας συγκεκριμένης τιμής στο  αίμα ή της παρουσίας οποιουδήποτε βακτηρίου σε πολύ προσιτή τιμή.
  • Εξοικονομούν χρόνο, και χρήμα, ενώ παράλληλα επιτυγχάνουν άμεσο αποτέλεσμα.
  • Άμεση εξυπηρέτηση ατόμων που σπάνια επισκέπτονται γιατρό ή άλλες δομές υγείας για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις του.
  • Μπορεί να παρέμβει γρήγορα και με ασφάλεια σε έναν  ποικίλο κατάλογο ευρέων προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της ανεπάρκειας  φερριτίνης, της βιταμίνης D, της αυξημένης χοληστερόλης, της λοίμωξης του ουροποιητικού κ.ο.κ
  • Γίνεται πραγματικός σύμβουλος υγείας και το φαρμακείο του, σημείο αναφοράς πρόληψης και ενημέρωσης.
Ποιοί είμαστε;

H ομάδα μας

_DSC7443 copy
CEO

Μικρός Δημήτριος

_DSC7675 copy
Διεύθυνση εισαγωγών - εξαγωγών

Μπιντερλή Νικολέτα

_DSC7434 copy
Διεύθυνση πωλήσεων

Τσολακίδης Δημήτριος

_DSC7406 copy
Πωλήσεις & δημόσιες σχέσεις

Μαστρογιάννη Αλεξάνδρα

_DSC7425 copy
Πωλητής

Σερετάκης Λεωνίδας

_DSC7399 copy
Γραμματεία

Αλίκη Ράκκα

_DSC7498 copy
Λογιστήριο - Εξωτερικός συνεργάτης

Μόρθανου Σωτηρία